Fotograful profesionist de botez

Jurnalul unui fotograf de botez: Luca Andrei

Botezul – eveniment plin de emoții

Botezul este un eveniment deosebit pentru toată lumea. Fotograful profesionist suprinde bucuria și teama de pe chipurile părinților. Este primul eveniment al copilului și unul dintre cele mai importante evenimente din viața de familie.

Emoțiile sunt poate printre cele mai pure trăiri pe care le poate imortaliza un fotograf de botez. Dragostea îndreptată spre bebeluș, dar și grijile pentru desfășurarea slujbei religioase. 

Am fotografiat cu plăcere primirea sfintei taine a botezului micuțului Andrei Luca.

Ca să faci fotografie de botez trebuie să îți placă copiii.

La o slujbă de primire a botezului fotograful profesionist are în jurul lui părinți emoționați, nași chiar și mai emoționați și foarte mulți copii. Dacă la nunți copiii rămân, de obicei, acasă pentru că se depășeste ora de somn, la botezuri alaiul este unul mai greu de controlat.

Pentru a face fotografie de botez este nevoie de răbdare, viteză de reacție și multă dragoste pentru copii. Se vor băga între picioarele tale, vor intra în cadru, iar momentele unei slujbe nu se repetă.Cu toate aceste aspecte este foarte important să creezi cadrele în așa fel incât ei să poată completa emoția botezului.

Iubirea părinților

Cum îsi privește o mamă copilul, iubirea care i se citește în ochi este ceva ce îmi place să surprind. Energia pe care un copil o emană și modul în care părinții găsesc resurse să se bucure de fiecare mutriță și zâmbet. Fotograful profesionist prinde momente pe care, din cauza avalanșei de emoții, oamenii poate nici nu le observă.

Este minunat să vezi și să aduni în fotografii fericirea de pe chipul părinților și bunicilor, strălucirea din ochii lor când privesc cel mai important membru al familiei.

Luca Andrei, îți doresc din toată inima ca în viață să întâlnești doar brațe deschise, mâini care să te îndrume pe drumul cel drept, oameni care să te iubească și să fie buni cu tine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top