Targuri_de_nuntă_Galati

Cele mai populare târguri de nunți la care ar trebui să mergi!

Sunt sigur că poate te-ai întrebat de ce este bine să participi la târgurile de nunți și care sunt cele mai populare la care ar trebui să mergi?

Dacă ești o viitoare mireasă care caută cele mai bune soluții pentru organizarea nunții, atunci cea mai bună idee pe care ți-o pot oferi, este să mergi la un târg de nunți.

La târgurile de nunți vei putea să găsești furnizori cu care vei putea să discuți despre detaliile cele mai importante ale evenimentului și vei fi ajutată cu pregătirile necesare. Vei putea să te întâlneșți cu profesioniști care te vor îndruma și îți vor oferi consiliere privind cele mai noi trenduri în materie de nunți.

De ce este este o epxeriență plăcută participarea la cele mai populare târguri de nunți ?

Târgurile de nunți te pot ajuta să salvezi foarte mult timp prețios și vei putea apela la consilieri de nunți care se vor ocupa de toate aspectele importante. Mai ales dacă nu ai mai organizat o nuntă niciodată, atunci documentarea cu privire la toate aspectele importante este consumatoare de timp și energie. Mai mult decât atât, vei putea să te bucuri de unele discounturi fantastice din partea furnizorilor de servicii, de rochii de mireasă. La fel de bine vei regăsi discounturi si pentru costumul mirelui, verighete, și alte elemente atât de utile pentru desfășurarea nunții tale. Multe dintre discounturile de la târguri nu le vei putea putea găsi disponibile în magazine, așadar, participarea la un târg reprezintă o soluție foarte bună.

Vei putea găsi răspunsuri la toate întrebările pe care le ai în legătură cu organizarea nunții și vei putea să îți faci o idee despre tot ceea ce  dorești sau nu să pui în practică la nuntă. Poate că în mod inițial te gândești că o nuntă cu tematică rustică ar fi potrivită pentru voi dar aflând mai multe informații despre ce presupune o astfel de tematică realizezi că nu mai este ce îți doreai inițial.

Ai putea fi tentat citești și articolul cu: darul de nuntă!

Designerii, la târgurile de nunți scot noile colecții și vei găsi disponibile modele de rochii de mireasă pe care nu le vei găsi pe nici un alt site. Le vei putea proba și vei putea primi consiliere profesionistă legată de ceea ce ți se potrivește.

Experiența este singura în stare să ne ofere informație reala.

La un târg de nunți nu trebuie musai să și cumperi. Multe dintre mirese aleg să  meargă la târgurile de nunți pentru a-și crea propria experiență și pentru a se informa. Și nu în ultimul rând, este o experiență distractivă.

Așa că te poți înarma cu o atitudine pozitivă, cu ceva răbdare și sunt sigur că vei reuși să găsești idei și soluții pentru cel mai frumos eveniment din viața ta. Poate vei gusta cel mai bun tort sau poate îți va veni o idee legată de cum ai putea să combini unele elemente încât să ai cea mai originală nuntă. 

Cele mai populare târguri de nunți la care poți participa în 2019 – 2020

Cele mai bune târguri de nunți la care poți participa sunt Târgul Ghidul Miresei și MariageFest. Aceste târguri au început deja să facă pregătirile pentru viitorul sezon de nunți și vei putea în primăvară să vezi în exclusivitate modelele de rochii de mireasă ale designerilor autohtoni.

Târgul Ghidul Miresei are loc în fiecare an și participa sute de expozanți începând de la decoruri de nuntă până la verighete, rochii de mireasă, torturi, servicii foto – video, formații de nuntă sau DJ. Dar trebuie să te asiguri că prinzi un loc din timp și trebuie să îți cumperi biletul înainte de a avea loc târgul. Acest târg are loc de trei ori pe an. Pentru a te asigura că participi cumpără biletul din timp. Anu acesta târgul este intre 22 și 24 noiembrie la Romexpo.

MariageFest este un alt târg de nunți la fel de popular precum cel despre care am vorbit mai devreme. Și aici își dau întâlnire cei mai populari expozanți unde vei putea găși cele mai noi colecții dar și tendințe ale anului. Prin participarea la un târg de mirese vei putea să pui în practică toate visele tale, așadar, răspunsul la întrebarea din titlu, dacă ar trebui să mergi la un astfel de târg este ,,cu siguranță da!”. Este una dintre cele mai frumoase zile din viața ta așadar merită să o organizezi ca la carte.

Mariage fest se desfășoară între 31 ianuarie și 2 Februarie la Palatul Parlamentului, iar programul este următorul:

Vineri 31 Ianuarie: 12.00-19.00
Sâmbătă 1 Februarie: 10.00-19.00
Duminică 2 Februarie: 10.00 – 18.00

PS: Nu uita ca informaţia este oxigenul timpurilor moderne.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *