Câteva rânduri despre mine

Dacă ai ajuns aici, probabil că îți dorești un fotograf de nuntă profesionist. Sau de botez. Ai ales bine!

Am 36 de ani și, surprinzător, nu m-am născut cu aparatul de fotografiat în brațe, așa cum declară prea mulți fotografi de nuntă. Am visat la el…  La 12 ani  am plecat împreună cu ai mei să mi-l cumpăr. M-am ales doar cu ceva de îmbrăcat de banii respectivi, pentru că nu mi l-am putut permite… Am reușit să am doar o ”săpunieră” în anii de facultate, iar primul aparat de fotografiat a fost cumpărat din banii iubitei mele care acum imi este soție și cu care împart bucuria de a fotografia nunți și sentimente.

Despre mine – Prima nuntă fotografiată a fost la finele lui 2012.
Tot atunci m-am îndrăgostit de  fotografia de eveniment. Am început să trăiesc exclusiv din fotografia de nuntă în 2019 și tot atunci am luat decizia de a renunța la locul de muncă. În toți acești ani mi-am dedicat fiecare strop de energie pentru dezvoltarea mea ca fotograf de nuntă.

Despre mine

Ștefan Chelmu

Fotograf de nuntă Pretuim Amintirile

Concursurile și aparițiile in social media. De ce ele sunt importante?

Cred în dezvoltarea personală și profesională,  iar bucuria pe care o simt când poveștile mele vizuale sunt apreciate de cei implicați este imensă, îmi dă putere și mă provoacă să devin mai bun.

Una dintre imaginile de nuntă ce poartă semnătura mea a fost votată pentru clasamentul săptămânal “Cele mai bune fotografii de nuntă. Selecțiile editorilor” pe fotografi cameramani, iar altele au fost selectate în revista online pentru mirese  a celor de la Wedme.

fotografi-cameramani.ro

wedme.ro

wedme.ro

Zâmbește cu mine!

De fotografia de nuntă mă ocup eu!