Detalii importante pentru cele mai bune fotografii de nuntă

Detalii importante pentru cele mai bune fotografii de nuntă!

Știm prea bine că oricine dorește să arate cât mai bine în fotografii, cu atât mai mult la ocaziile speciale din viața fiecăruia. Totul contează pentru a putea obține un portret perfect. Așadar, munca unui fotograf de nuntă nu este simplă, însă nu numai el trebuie să depună toate eforturile pentru a obține fotografiile perfecte. În continuare iți voi  oferi câteva ponturi și sfaturi pentru nuntă, pentru a arata perfect în portrete.

În primul rând trebuie să stabilim câteva premise foarte importante. Draga mea, atunci când pozezi, ține cont de câteva lucruri simple! Machiajul, unghiul cel mai bun din care tu ca mireasă îți place să îți faci selfie, dar și locația unde îți dorești să faci shootingul foto. Trebuie să știi faptul că echipamentul folosit de către un fotograf de nuntă este unul foarte performant, deci pe lângă o calitate de excepție a imaginilor, aparatele performante mai fac încă ceva. Mai exact pot scoate la iveală și cele mai mici imperfecțiuni. Pentru că tu să arăți excepțional în fotografiile de nuntă, trebuie să ții cont de ce am nuanțat în rândurile de mai sus.

Un fotograf nuntă nu poate face minuni de unul singur.

Îți dorești să arăți perfect în fotografiile de la nuntă, iar pentru asta tu ca și mireasă va fi necesar să  depui câteva eforturi. De la make-up, până la coafură și accesorii totul contează, însă pentru a ieși perfect în fotografii ține cont că make-up-ul trebuie să fie unul de calitate pentru a pune în evidență trăsăturile chipului.

Accesoriile sunt obligatorii pentru orice mireasă, dar și în cazul mirelui putem spune asta. În fotografia de nuntă head-shot-urile sau portretele apropiate sunt un mod excepțional de a pune accent pe accesoriile miresei. Sfatul meu este să optezi pentru accesorii (cercei, colier) care să pună în evidență forma gâtului și a ochilor, dar nu îți recomand bijuteriile over-sized. Folosește-te de colier și pentru a ascunde anumite defecte din zona gâtului (pete, negi, sau alte imperfecțiuni mici) chiar dacă ai folosit un make-up reparator în zonele respective.

Ochelarii sunt o ușoară capcană. Fac această afirmație deoarece de cele mai multe ori la portretele persoanelor cu ochelari am văzut că există riscul ca lumina puternică (fie ea de la blitz sau fereastră, lustră, sau orice altă sursă de lumina puternică) să creeze o reflexie puternică pe lentilele ochelarilor. Așadar, fie renunți la aceștia pentru fotografie, fie optezi pentru lentile de contact. Astfel vei diminua riscul apariției reflexiilor. De asemenea poți opta și pentru ochelari anti-reflex.

Dialogul și planificarea din timp sunt secretele succesului.

Un fotograf de nuntă trebuie să știe despre unghiurile tale bune și cele mai puțin bune. Încă din primele discuții cu un fotograf de nuntă ar fi bine să abordezi și acest subiect. Orice persoană are unghiuri favorite, sau defecte pe care dorește să le ascundă. Așadar nu te sfii să îi spui fotografului care sunt defectele tale pe care îți dorești să le ascunzi în fotografii. Dacă poți să maschezi printr-un machiaj firesc sau prin vestimentație anumite porțiuni inestetice este bine, dacă nu, nu forța notă. În general voi ști cum să se te poziționez, și ce cadre să folosesc pentru a te ajuta.  Bineînțeles dacă și tu aștepți îndrumări din partea mea, le vei primi cu drag.

Așadar, fiecare detaliu contează și pe lângă aceste sfaturi nu uita că dialogul dintre mireasă și fotograf trebuie să fie unul deschis. Pe lângă asta, te rog, alege să planifici lucrurile din timp. Cu toții știm că orice este făcut în grabă și din scurt nu prea are cum să iasă bine.

Ți-ar putea fi de ajutor si articolul de aici: cât te costă să îți faci nunta?

Rolul meu prin ceea ce fac este să îți ofer încredere, să iți spun că ești pe mâini bune, dar și că tu la rândul tău trebuie să pui accent pe detaliile ce contează.

Îți ofer aceste informații pentru că îmi pasă de ziua nunții tale, dar și de munca mea.

Alege ca și ție să îți pese!

În ziua nunții cel mai important este ca tu să te simți bine în pielea ta și să zâmbești natural.

2 thoughts on “Detalii importante pentru cele mai bune fotografii de nuntă!”

  1. Adelina Sanduc

    Cei mai frumosi miri si pozele… superbe!!! Felicitari!!! 😍🤗🍾👰🤴💏💕💕❤

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top