Înainte de a afla prețul m-ar bucura să știu că ai răsfoit portofoliul meu cu fotografii de nuntă, că te regăsești în imaginile văzute iar alegerea o vei face în funcție de modul în care vom rezona și în funcție de implicarea mea activă în nunta ta. Prețul de pornire al serviciului de fotografie este de 700 euro.

Toate fotografiile pe care le veți primi vor fi editate similar celor prezentate. Dar editarea se rezumă la lumină, contrast, culoare și dimensiuni (crop). Retușez și textura pielii, însă doar acolo unde voi considera că este cazul. Nu sunt adeptul super-retușării, prefer naturalețea.

Ajung începând cu pregătirile mirilor și stau până la finalul petrecerii, dar nu mai mult de ora 5 AM a doua zi.

Numărul fotografiilor livrate diferă în funcție de tipul evenimentului, dinamica acestuia, numărul de invitați. În general la o nuntă predau între 800 și 1.200 de imagini, iar la un botez între 400 și 600.

Predau fotografiile în 90 de zile lucratoare, însă este posibil și mai devreme de termenul prevăzut de contract.

Desigur! Am asistent la toate evenimentele unde fotografiez.  Nu este, însă,  al doilea fotograf, ci este acolo să-mi ofere o mână de ajutor. Are grija de echipamentele mele, așează lumina pentru ceremonia religioasă sau în orice alt moment din timpul nunții, îmi ușurează munca și astfel eu pot fi mai creativ.

Fotografiile NU vor avea logo-ul nostru pe ele și vor avea rezoluție de print.

În principiu, da! Excepție fac zilele de sâmbătă și duminică. Recomandăm ca oficierea cununiei civile să se facă înainte de ziua cununiei religioase. Verificăm disponibilitatea!

Albumul prezentat conţine 53 de imagini. Simplitatea și eleganța vor rămâne în trend și în anii ce vin.

Designul va fi unul curat, minimalist, astfel încât fotografiile să fie cât mai mari în pagină.

Da, ședințele foto afterwedding întotdeauna le recomandăm în afara orașului, dar atât  ele cât și nunțile implică cost de deplasare și cazare.

Momentele nuntii tale sunt amintirile frumoase de maine

Noi pretuim amintirile! Tu?​