Fotograf Galati

Jurnalul unui fotograf de botez: Botezul micuței Annabelle

Amintiri de la botezul micuței Annabelle

 Vremea de afară mă îndeamnă la petrecut timpul în sânul familiei   și la momente de  depănat amintiri. In continuare, am ales dintre toate momentele frumoase de la botezul micuței  Annabelle  câteva dintre fotografiile preferate.Vă invit într-o lume mai frumoasă, unde fiecare privire sau zâmbet este capabil să învingă frigul de afară.

In  cele din urma prin aceste fotografii de botez , sper să aduc în față pasiunea mea pentru fotografia de eveniment  și emoțiile autentice.Pot spune că sunt o mare de momente frumoase ce au loc, atunci când sunt implicați copii. Această lume minunată ne oferă mereu ceva surprinzător și plăcut. Pentru mine, atunci când sunt în poziția de fotograf de botez, nu există clipă plictisitoare sau obositoare, fiind mereu înconjurat de zâmbete și priviri pline de viață.

Cum era de aşteptat,micul personaj principal s-a purtat exemplar. Prin urmare fotografiile de  botez reflectă bucuria părinților de a se bucura de gânguritul pruncului. Slujba de botez a fost oficiată în frumoasa biserică Înălțarea Domnului. O biserica pe care o voi recomada ori de câte ori voi avea ocazia pentru că au ținut cont ca slujba de botez  să fie făcută cu simt de răspundere, și fiecare prunc să primească pe rând Sfânta Taină a Botezului.

Pretuim Amintirile!

Eeste  atât de ușor uneori să fotografiezi oameni fericiți…! Mă simt extrem de norocos pentru că am șansa de a face lucruri ce îmi fac plăcere, de care sunt cu adevărat pasionat.

Mă bucur să văd că pe zi ce trece cunosc  oameni din ce în ce mai relaxați și axați pe ceea ce contează cu adevărat: Amintirile bune! Fecare etapă a vieții merită sărbătorită.

Annabelle, ești  adorabilă și delicioasă, iar părinții tăi sunt mai mult decât mândri să te aibă!

Să fii sănătoasă, și să ai o copilărie frumoasă  și plină de impliniri!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top