restaurant nunta

Jurnalul unui fotograf de nunta: Cum alegem restaurantul pentru ziua nunții?!

Cum ne alegem restaurantul pentru ziua nunții

Alegerea restaurantului și decizia asupra unuia este un pas important, localul fiind elementul “gazdă” al petrecerii, element care va relaxa și anima invitații, sau care din diverse motive (ring mic de dans, spațiu nearisit, lipsa aerului condiționat, lipsa de professionalism a personalului, s.a.m.d.) va creea un oarecare disconfort celor prezenți, iar vouă va v-a îngreuna puțin munca în a va binedispune apropiații.

De ce aspecte sa tinem seama

  1. Numărul minim de invitați – stabiliți împreună numărul minim de invitați și comparați cu numărul nimic acceptat de locația respectivă. Dacă numărul minim al salonului este mai mic decât cel stabilit de voi, va recomand să încheiați contractul pe cel mai mic, doarece numărul final va fi oricum cel dat înainte cu 3-4 săptămâni de ziua nunții, moment în care veți avea și confirmările.
  2. Recenzii despre restaurant . Dacă numărul de invitați va fi unul dintre filtre în selecție, un altfel de filtru poate fi și o simplă căutare pe google, facebook și alte rețele de acest gen. Citește recenzii, dar pe acelea obiective, care au subiect și predicat și vorbesc despre lucruri efective și nu doar opinii subiective.
  3. Încadrarea numărului de invitați în capacitatea restaurantului – acest lucru presupune luarea unei marje de 10% care se adaugă la numărul de persoane. Verificați dacă acest total (nr invitați + încă 10%) se încadrează că spațiu efectiv, atfel încât lucrurile, mesele și cei prezenți să nu pară prea îngrămădiți.
  4. Ringul de dans – plecând de la numărul de invitați orientați-va către locul destinat petrecerii efective și spațiului de dansat până în zori, pentru că asta vrei să faceți, nu? Ideal ar fi să fie ceva nu foarte alunecos, să dispună de aparate de aer condiționat în apropiere și vizual să se creeaze o imagine omogenă, aerisită.
  5. Serviciile oferite – iar de aici începe un lung șir cu diverse servicii, uneori și discount-uri la anumiți furnizori, depinde de voi cât de implicate fizic va doriți să fiți, sau veți lasă pe alții să se ocupe. Și vorbim despre: colaborări cu furnizori muzică, furnizori foto-video, furnizori cofetărie, băuturi, momente artistice, aranjamentul sălii, aranjamente florare, jocuri de lumini, etc.
  1. Și nu în ultimul rând – Meniul – răsfoiți prin meniul restaurantului și raportați la voi și la invitați, dacă este pe placul vostru, cât de des au mâncat invitații vostrii așa ceva, cât de conservatori sunt la lucruri noi, așa după ce în prelabil ați verificat și părerile celorlați cu privire la acest serviciu, lucru despre care vorbeam și la punctul 2.

 

Succes în găsirea locației mult visate, însă nu uitați că omul sfințește locul.

 

Spor la pregătiri!…. Si nu uitați să zâmbiți!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top