Jurnalul unui fotograf de Nuntă - Gabriela și Viorel

Jurnalul unui fotograf de Nuntă – Gabriela și Viorel

Este octombrie, aproape final de sezon. Și din nou am în preajma mea oameni faini. Sâmbăta asta am fotografiat nunta lor,  iar atunci când vine vorba despre fotografia de nuntă, cel mai important lucru este acela ca fiecare moment să fie trăit cu naturalețe și totul să se desfășoare cât mai firesc și natural.

Găbița și Vio au avut un eveniment special cu o poveste deosebită pe care am fost mai mult decât încântat să o cunosc. Fiecare nuntă pe care o pot fotografia mă atinge într-un anumit fel. Întotdeauna este ceva special într-o astfel de zi care îmi oferă o experiență și mai profundă alături de cuplul de miri. Fotografia de nuntă este viziunea mea despre viață. Îmi plac oamenii și stilurile lor de viață unice. Ador lucrurile mici, personale precum micile gesturi de apreciere dintre oameni. Spun asta pentru că am reușit să surprind un moment aparte încărcat de emoție. Atunci când Roxana, sora Gabiței i-a dăruit o brățară cu 5 bănuți pe care erau inscripționate în ordine cronologică inițialele celor 5 femei din familia lor. Un gest pe cât de natural pe atât de mult încărcat de un cumul de sentimente și stări.

Văd o serie de fotografii care perpetuează toate aceste amintiri ca fiind cea mai importantă amintire tangibilă a unei nunți. A face oamenii fericiți cu o amintire de-a lungul vieții este ceea ce mă inspiră. 

Dacă eșți nou pe blog, sau ti-a scăpat, te poți uita și la O nuntă diferită și un cuplu pe masură. A fost o nuntă interesantă, și îți recomand să arunci o privire.Poate găsești idei și pentru nuntă ta! 

Transformăm o zi din viața ta în amintiri pe care mai târziu sunt sigur ca le vei aprecia.

Mereu voi fi de părere că  diferența dintre o căsătorie ​obișnuită și una extraordinară este că ar trebui în fiecare zi să oferi ceva în plus, cât de puțîn, cât de des se poate, atâta vreme cât amândoi trăiți. 

Dacă și tu iubești fotografia de eveniment, te invit să te înscrii în comunitatea  prețuim amintirile!

Rezervă data nunții tale în calendarul meu!

Alege inspirat!

4 thoughts on “Jurnalul unui fotograf de Nuntă – Gabriela și Viorel”

  1. Vă mulțumim din suflet pentru momentele surprinse și pentru profesionalism. Avem niște amintiri superbe… și asta datorită vouă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *