Sedinta Foto Afterwedding

Jurnalul unui fotograf de nuntă: ședință foto Afterwedding

O ședință foto “altfel”

În descrierea jobului unui fotograf de nuntă intră și ședințe foto înainte sau după nuntă.

Nunta Andreei cu Andrei a fost altfel, deci și ședința foto de după eveniment a trebuit să fie diferită. Nu a fost un “trash the dress”, pentru că Andreei i-a plăcut foarte mult rochia și nu a lăsat-o inima să o strice.

Un cadru perfect și multe zâmbete pentru fotografii de după nuntă

 

Au ales pentru fotografii un cadru verde și luminos, ca viitorul pe care îl doresc împreună. Cei doi soți au fost mult mai relaxați decât în ziua cununiei, fără presiunea evenimentului, fără alergătură și oboseală, fără întrebările celorlalți, fără detalii legate de organizare. Toată lumea a plecat și au rămas doar ei, fotograful de eveniment și dragostea lor. Au putut să fie mult mai naturali, să se joace și să râdă nestingheriți. Singura preocupare a fost să arate bine.

Când râzi cu ochii

Fotografia de nuntă, sau de după nuntă în cazul de față, surprinde emoția de pe chipurile protagoniștilor, gesturile tandre și afectuoase. Iar Andreea și Andrei se iubesc și atitudinea lor dovedește acest lucru.

Au râs mult, bucuroși că se au unul pe celălalt. S-au sorbit din priviri pe toată durata ședinței foto, iar mâinile lor se căutau în fiecare moment.

Sunt sigur că peste ani vor privi aceste fotografii care completează albumul de fotografii de nuntă și vor retrăi sentimentele acestor zile.

Doi într-o barcă

Au urcat amândoi într-o barcă, cu gândul la furtunile care poate vor veni peste ei, dar pe care le vor traversa, pentru că sunt împreună. Și tot împreună vor căuta un țărm calm plin de soare și fericire.         
Așa se vede dragostea prin obiectivul fotografului: mână în mână la începutul unui drum, sperăm, lung împreună!

7 thoughts on “Jurnalul unui fotograf de nuntă: ședință foto Afterwedding”

    1. Stefan Chelmu

      Iti multumesc pentru aprecieri. Frumusetea imaginilor consider ca este oferita de sentimentele ce sunt in sufletele lor!

  1. Pingback: Andreea si Andrei Sedinta Foto Afterwedding - un moment aparte

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *