fotograf de nuntă profesionist

Jurnalul unui fotograf de nuntă: Un fotograf de nuntă și doi miri.

Dintre un fotograf de nuntă profesionist și doi miri rezulta o nuntă rafinată și elegantă 

Un fotograf de nuntă profesionist participă la nunți diverse. În cazul meu, fiecare nuntă pe care o fotografiez îmi rămâne în inimă. Și o pot descrie în câteva cuvinte. Nunta lor, a Florinei și a lui Alex a fost o nuntă plină de rafinament și eleganță.  Îmi place să cred, că și fotografiile de nuntă sunt la fel!

Pregătirile de nuntă

Florina și Alex au pregătit timp de doi ani, cu atenție și minuțiozitate toate detaliile zilei, pentru că doar așa puteau să aibă o nuntă aproape fără stres. Cei doi au putut să-și amintească lucrul cel mai important, că nunta este ziua lor, nu a invitaților. Până la marele eveniment s-au ocupat de toate amănuntele necesare pentru ca invitații să aibă parte momente speciale, dar ziua cununiei  a rămas doar a lor.

Atenția pentru detalii fac o nuntă perfectă

Un fotograf de nunta ar putea fi de parere ca atenția pentru detalii si implicarea fac o nuntă perfectă. Chiar asa si este! Un fotograf de eveniment surprinde detaliile, iar mirii au fost atenți la cel mai mic amănunt. Rochia amplă a miresei, butonii lui eleganți, agrafa ei de păr, pantofii personalizați cu cristale, rochiile verzi ale domnișoarelor de onoare, totul amintea de nunți princiare. Obiectele au fost și ele personalizate, umerașele și plăcuțele pentru scaune au fost desenate manual, pentru că mirii au ales totul cu grijă respectând tematica și culorile evenimentului.

Inspirație de fotografie de nuntă

Atenția mirilor în pregătirea nunții m-a inspirat. Am putut să surprind zâmbetul ei drăgăstos, privirea lui la vederea rochiei, îmbrățișarea atentă și tandră, bucuria nașilor și mai ales lacrimile și fericirea bunicilor. Nunta este un eveniment încărcat de emoții, de zâmbete și mai ales de… speranță!

Pentru că pregătirile au fost bine făcute, mirii au reușit să se bucure de fiecare moment și să fie relaxați. Atmosfera de poveste, rafinamentul si promisiunile in numele iubirii au capatat contur in aceasta poveste de nunta

Este mai mult decât își poate dori un fotograf de nuntă! 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top