sedinta trash the dress

Locații superbe pentru ședința foto afterwedding

Acest articol se adresează tuturor cuplurilor care se gândesc la cele mai superbe locații pentru ședința foto after wedding și doresc mai mult decât simple fotografii. Hai să călătorim puțin în centrul țării, mai exact la Brașov, unde vei putea să găsești cele mai frumoase și interesante locații pentru fotografia de nuntă. Brașovul, orașul din inima țării are de oferit numeroase locații frumoase pentru ședința foto after wedding. Chiar dacă multe dintre locațiile prezentate se află în împrejurimi,  merită să le iei în considerare. 

Dacă te numeri printre acele cupluri care nu doresc să treacă prin experiența fotografiilor generice, de tipul ,,la biserica, în parc și la primărie” atunci cu siguranță este momentul perfect pentru a te documenta. Locațiile propuse de noi, sunt pe cât de interesante pe atât de inedite. Vei putea adăuga în albumul tău foto after wedding poze de la ședința de nuntă și care trezesc amintirea începutului de drum împreună.

Acum, pentru a nu mai lungi vorba, să călătorim, cel puțin cu imaginația în câteva locații interesante în care am fotografiat dar și în cele în care îmi propun să fotografiez.

Tâmpa

Cu siguranță este una dintre locațiile preferate pentru ședințele foto de nuntă dar și pentru after wedding. Puteți urca la pas sau cu telecabina, aspect pentru care fotograful vă va fi recunoscător pentru că ar fi destul de incomod să care toate echipamentele până sus. Dacă doriți să faceți fotografii și în pădure atunci puteți să le faceți în timp ce coborâți. Este recomandat să vă schimbați eventual undeva înainte de ședința foto.

Cetatea Brașovului

Chiar dacă la ora actuală nu se poate intra în cetate, merită să urci până acolo. Vei avea parte de o priveliște superbă iar zidurile vechi care înconjoară cetatea sunt o adevărată inspirație pentru fotografiile de acest tip. Drumul până la cetate nu este lung, accesul la cetate se poate face și cu mașina, așadar, va fi foarte ușor să ajungi.

Locația este o adevărată inspirație pentru ședințele foto after wedding, așadar veți avea numai motive de bucurie atunci când veți vedea albumul foto plin de poze mai ,,altfel”.

Belvedere

Dacă dorești ca fotografiile din cadrul ședinței after wedding să fie cât mai creative, să ai panorama orașului în spate împreună cu Muntele Tâmpa pe fundal, atunci Belvedere este locația perfectă. Se poate ajunge cu ușurință iar panorama superbă va crea cadrul perfect pentru fotografii de nuntă și nu numai. Dacă vei coborî mai jos, veți putea să faci fotografii și la cele două turnuri de apărare vechi ale orașului.

Transfăgărășan

O altă locație tot la munte este Transfăgărășanul. Peisajul superb și locațiile interesante din această zona vor oferi un aer aproape magic fotografiilor after wedding. Pentru că este vorba despre o zona montană, te îndrum să optezi pentru încălțăminte adecvată de munte și nu uiți să iei și haine puțin mai groase. Chiar dacă o astfel de ședință foto are loc pe timp de vară, pe munte vremea este imprevizibilă.

Castelul Peleș

Pentru cuplurile care și-au dorit întotdeauna să experimenteze o ședința foto after wedding regală la propriu, le propunem Castelul Peleș. Dacă îți dorești ca ședința foto să aibă loc în interiorul castelului ori în exteriorul lui, atunci trebuie să plătești o taxa foto suplimentară. Poți accesa direct website-ul oficial al Castelului Peleș, întrucât acolo vei putea afla exact toate detaliile.

Dacă nu dorești să faci ședința foto în interiorul castelului atunci, grădina îți stă la dispoziție oferindu-ți zone frumoase pentru compoziția foto. Construcția castelului, minunatele detalii ale statuilor, florile, copacii, vegetația, vestimentația elegantă, toate se vor contopi și vor crea fotografii after wedding excepționale. Cu siguranță întreaga locație este o inspirație și fotografiile voastre vor arată minunat.

Domeniul Manasia

O ședința foto after wedding în stil contemporan  se potrivește foarte bine unui astfel de moment. Detaliile impresionante ale conacului dar și a împrejurimilor vor oferi drept rezultat niște fotografii care au meritat tot drumul până acolo. Este o locație potrivită și pentru a sta și câteva zile să vă bucurați de aerul proaspăt și de ospitalitatea personalului.

Totuși, pentru a avea parte de o ședință foto de vis, recomandăm să vă faceți rezervare din timp.

Castelul Reginei Maria și grădina botanică din Balcic – Blugaria

Un loc rupt parcă din basme. Un loc unde verdele te inundă și arhitectura stilului aproape turcesc și a celui italian îți dau frâu liber imaginației. Un loc unde nu ai nevoie de nimic altceva decât de voie bună și oameni deschiși către frumos. Anul trecut  o ședință foto la Balcic costa undeva la 150 leva. 

Pentru mine ședințele foto de după nuntă, au o însemnătate aparte.

Am reușit cu greu după câteva  luni de căutări și plimbări să  structurez o lista cu locațiile și zonele interesante în care merită să ajungi nu doar pentru experiență, ci și pentru a face fotografii.

Cele mai frumoase și spectaculoase locuri le poți regăsi în lista de mai jos.

Castelul Bran: site oficial

Palatul Brâncovenesc Mogoșoaia  site oficial

Palatul Știrbei: site oficial

Palatul Bragadiru: site oficial 

Palatul Ghica din Căciulați

Palatul Ghica Tei: site oficial

Castelul de Lut – Valea Zânelor: site oficial 

Cetatea Rupea: site oficial 

Castelul Cantacuzino: site oficial

Cazino Sinaia: site oficial

Sighișoara

Acestea sunt doar câteva exemple care să te inspire pentru a alege locații superbe pentru ședințele foto after wedding. Sunt mult mai multe locații de atât dar tot ce trebuie să faci este să fii creativă și să te decizi repede. Pentru că prețuim amintirile ne angajăm să îți punem în practică ideile astfel încât să te bucuri de fotografii care să îți creeze emoție chiar și după zeci de ani.

Locațiile sunt interesante dar rezultatele fotografiilor depind de viziunea și imaginația fotografului, iar pentru acest lucru te indemn sa alegi inspirat!

 

Acum e momentul!

Pentru a-ți programa ședința foto, poți folosi cu încredere formularul din pagina de contact.

1 thought on “Locații superbe pentru ședința foto afterwedding”

  1. Pingback: BlitzStudio Cum să alegi fotografiile pe care să le pui în albumul de nuntă?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *