Fotograf de nunta

O nuntă diferită și un cuplu pe masură

A început un nou capitol în povestea de dragoste cât viața de lungă pentru Anca și Tiberiu. Într-un cadru festiv ce le reflectă și starea de spirit, a avut loc cel mai frumos eveniment din viața lor. Unul plin de momente spontane și frumoase alături de prieteni și de familie, ce le-au fost alături la petrecerea de nuntă.

O nuntă diferită, pentru că ei sunt diferiți…

Anca și Tibi sunt unul dintre cele mai uimitoare cupluri cu care am avut privilegiul de a lucra, iar nunta lor a fost o adevărată reflectare a personalității lor. Mi-a plăcut să surprind fiecare minut din această zi de nuntă!

Vă mulțumim tare mult pentru că ne-ați ales și am reușit sa spunem povestea nunții voastre în imagini! 

Fotografiile de nuntă păstrează în ele întreaga emoție a petrecerii și a tuturor momentelor speciale ce au avut loc. Sunt sigur că peste ceva ani veți simți că v-ați întors în timp și veți reuși să retrăiți din nou acele senzații care au creat în interiorul vostru un carusel de sentimente.

Alege să colaborezi cu un fotograf de nuntă care rezonează cu povestea ta!

Prețuim amintirile și ne dorim să te bucuri de fotografii frumoase și, de fiecare dată când le vei privi să iți stârnească aceleași emoții ca în ziua evenimentului. Alege să ai alături de tine un fotograf de nuntă, care poate să înțeleagă dorința ta de a avea un set de fotografii care să nu semene cu nimic altceva de până acum.

Citește și: De ce sa alegi Stefan Chelmu fotograf de nunta?!

Fiecare poveste de dragoste este diferită și unică iar noi, pentru că îți prețuim amintirile suntem întotdeauna pregățiți să îți oferim „acel ceva” care să spună povestea voastră în cel mai original mod. Alege un fotograf de eveniment care rezonează cu povestea ta, o înțelege și o capturează în esența ei. 

Rezervă data nunții tale în calendarul meu!

Alege inspirat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *