Fotograf de nunta

Ședința foto after wedding presărată cu veselie și multă voie bună

Ședința foto after wedding presărată cu veselie și multă voie bună ar trebui să definească starea de spirit de după nuntă. Multă lume se întreabă de ce mirii aleg o ședință foto de după nuntă, îmbrăcați în hainele purtate în ziua nunții. Oare aceste ședințe foto contează dacă nu au avut loc în ziua evenimentului?!  Miresele iși doresc să retrăiască acele clipe și vor să aibă parte de atenție pentru mai multă vreme?

În opinia noastră, o ședință foto after wedding reușește să treacă dincolo de orice dorințe personale, oferind luxul de a fi mai relaxați, fără a simți presiune, fără oboseală, fără rude care sună în continuu pentru că nu reușesc să găsească restaurantul. La o astfel de ședință foto after wedding nu există planul A sau planul B pentru a avea parte de ședința foto și, totodată nu există întreruperi pentru a rezolva anumite situații care au intervenit în timpul evenimentului.

Ședința foto after wedding presărată cu veselie și multă voie bună

Aceste ședințe foto after wedding au devenit o componentă importantă a fotografiei de eveniment și nu au rolul de a substitui ședința din ziua nunții ci, mai degrabă vine ca o completare a poveștii.

O astfel de ședința  de dupa nuntă, a avut loc alături de Monica și Florin. Doi oameni speciali care ne-au permis să devenim pentru o zi povestitorii în imagini a noului lor început de drum. Această ședința foto after wedding a fost presărată cu multe zâmbete, veselie dar și de momente emoționante pe care le-am surprins alături de un musafir surpriza-pisica. Astfel că peste 10, 20 sau chiar 30 de ani să poată încă retrăi acest eveniment atât de special.

Noi prețuim amintirile și credem că o astfel de ședința foto after wedding reprezintă momentul ideal pentru a surprinde cel mai bine caracteristicile fiecărei relații.  O astfel de ședința este lipsită de stres iar emoțiile vin în mod natural, având în față doi oameni care se iubesc și se bucură de viața lor, fără să își mai facă alte griji. La finalul nunții nu mai rămâne altceva decât esențialul: dragostea.

O astfel de ședință foto de nuntă reprezintă povestea relației, a începutului de drum pe care îl vor parcurge împreună. Pentru o ședință foto after wedding se alege o tematică, o locație dar și o poveste care se pune în scenă. Monica și Florin au ales să își concentreze povestea asupra acelor mici gesturi care pot să descrie cel mai bine relația lor. S-au înconjurat de zâmbete și sentimente calde care au făcut că fiecare loc ales pentru ședința de fotografie de nuntă să fie special.

Alege și tu o astfel de ședință pentru a retrăi amintirile frumoase și pline de veselie de fiecare dată.

După trecerea anilor, ei nu se vor uita la fotografii doar pentru a avea ce povesti. Ei vor admira fotografiile și vor retrăi emoția acestei ședințe foto de fiecare dată. Așadar, o ședința foto after wedding  este o modalitate prin care să retrăiești povestea, să ai un motiv pentru care să te bucuri și să îți dorești să sărbătorești clipele magice de la nuntă.

Un eveniment deosebit precum o nuntă, are darul de a aduna tot ce este mai frumos pe lume. Dar o ședința foto after wedding reprezintă modul prin care un fotograf de nuntă poate să imortalizeze tot ceea ce este mai special în orice relație.

Ședința foto after wedding  presărată cu veselie și multă voie bună – pentru că prețuim amintirile.

Scopul nostru este  să îți oferim o ședința foto specială, într-un cadru de vis pentru a-ți construi povestea și să pășești împreună cu partenerul tău cu dreptul în noua viață de familie.Ședința foto after wedding presărată cu veselie și multă voie bună

2 thoughts on “Ședința foto after wedding presărată cu veselie și multă voie bună”

  1. Pana si eu, care sunt de-a casei, daca pot sa zic asa, am asteptat nerăbdătoare acest blog!!! Felicitări!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *