Fotograf Gaalti

Sedinta foto de un an: Little Anastasia.

Sedință foto de un an 

După amiaza de astăzi mi-am petrecut-o alături de o familie foarte frumoasă.Am avut ocazia să o fotografiez pe Anastasia, alături de părinții ei. A fost o ședința foto de un an  plină de culoare  și de zâmbete. A fost  o bucurie pentru mine să mă aflu din nou în ipostaza de fotograf de  eveniment.De ce ? Pentru că iubesc să fototgrafiez oameni, iubesc să pot descrie în imagini o fracțiune de secundă, un moment de viață, o clipă.  

Pe little Anastasia am mai fotografiat-o, pe când ea  se afla cât un ghemotoc în burtica mamei, mai apoi am petrecut alături de ea sărbătoarea sfintei taine a botezului. Acum a venit rândul să fiu din nou entuziasmat pentru că reușesc să completez amintitirile Anastasiei cu încă o ședința foto.De data această o ședința foto în care little Anastasia a făcut primul ei anisor, și a spus cel mai frumos cuvânt ‘’mama’’.

Anastasia este o scumpete de copila, frumoasă foc, foarte expresivă și cu niște ochi mari ce  te cuceresc iremediabil!

 În primele minute a fost  destul de preocupată de a explora împrejurimile, dar după a fost captată în totalitate de aparatul de fotografiat.

Cam așa a început pentru mine o săptămâna energică cu o frumoasă zi de luni.

Pe voi dragilor va las să vă bucurați de grimasele Anastasiei , pline de fericire și de curiozitățile vârstei de un  an.

Dar nu înainte de a va spune că   ‘’De cele mai multe ori fotografiile îşi aleg fotograful. Fotograful trebuie doar să le vadă’’

2 thoughts on “Sedinta foto de un an: Little Anastasia.”

  1. Draga Stefan, nu o fac foarte des dar acum chiar simt nevoia sa iti spun ca ….DAAA, este o reala placere sa se colaboreze cu tine.
    Se vede clar, inca de la primul contact ca „probably” esti cel mai implicat si dedicat fotograf pe care eu il cunosc, un om ce face cu foarte mare pasiune iar toate acestea te fac sa fii un artis adevarat!
    Felicitari si multumim mult!

  2. Iti multumesc tare mult pentru aprecieri. Consider ca atunci cand totul este facut dupa placul inimii, rezultatele pot fi considerate amintiri ce sa reziste timpului si peste ani sa le putem privi cu mandrie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top