accesorii mireasa

Sfaturi pentru a alege cele mai potrivite accesorii de mireasă

Am ales sa iți oferim câteva sfaturi pentru a alege cele mai potrivite accesorii de mireasa pentru că o nuntă este definita de eleganță și rafinament.

Rochia este superbă, pare decupată ca din visele tale și este vedeta întregului eveniment. Cu ajutorul accesoriilor potrivite vei reuși să o pui în evidență și să îți completezi look-ul. Alegerea accesoriilor trebuie făcută cu grijă deoarece ai nevoie ca în această zi să arăți perfect. Accesoriile trebuie să ofere echilibru unei ținute, să nu o încarce. Mai ales dacă ai o rochie de mireasă ce are aplicații din cristale sau pietre strălucitoare atunci trebuie să găsești acel balans dintre rochia cu detalii complexe și accesoriile potrivite.

Un eveniment precum o nuntă este definita de eleganță și rafinament iar un fotograf de eveniment va fi prezent în fiecare clipă pentru a surprinde momentele emoționante sau importante în cadrul evenimentului. Accesoriile vor ieși în evidență în fiecare fotografie și vei vedea aceste imagini pentru tot restul vieții. Acesta consider că este un motiv suficient de puternic care să te convingă să înțelegi că un accesoriu bine ales va pune în valoare rochia dar și frumusețea ta.

Recomandări pentru alegerea accesoriilor de mireasă 

Chiar dacă nu realizezi, anumite accesorii sunt puse în valoare foarte bine de un anumit tip de material. De exemplu, rochiile ivory se potrivesc cel mai bine cu bijuteriile de aur întrucât  scot în evidență nuanțele de unt ale materialului. Pentru rochiile de un alb pur ar trebui să alegi bijuterii din argint, platină sau perle. Dacă rochia are pietricele sau mărgele de o anumită nuanță sau cu anumite reflexii atunci acestea vor dicta culoarea accesoriilor. Un fotograf de nuntă va surprinde fiecare detaliu și trebuie să te asiguri că totul este perfect.

Coco Chanel spunea că ,,o femeie poate să fie îmbrăcată exagerat dar niciodată exagerat de elegant”. Tocmai de aceea mai puțin poate însemna mai mult chiar și în cazul în care vorbim despre o ținută pentru nuntă. Accesoriile au rolul de a aduce unicitate ținutei tale așadar, nu vei avea nevoie doar de o diademă, un voal, cercei, colier și o fundă în talie doar pentru a sublinia ținuta. Vei avea nevoie și de un design unic ce sa completeze frumusețea ținutei. În plus, un fotograf de nuntă va surprinde în fotografiile lui și aceste detalii. Atunci când îți faci cumpărăturile este foarte ușor să te lași furată de mirajul bijuteriilor frumoase dar trebuie să te stăpânești și să alegi doar acele modele care te avantajează și pun în valoare ținuta.

Chiar și coafura poate să dicteze tipul de accesorii de mireasă pe care le vei purta. Dacă îți lași părul desprins atunci se potrivesc niște cercei mai mari si cu un design evident și, dacă optezi pentru un coc atunci poți să alegi o pereche de cercei cu un aspect mai delicat. Evita să achiziționezi accesorii care imită ornamentele de pe rochie întrucât un look prea asortat nu va arată bine nici în realitate dar nici la ședința foto realizată de un fotograf în Galați.

Citește și : Cum poți alege un fotograf de nuntă în 4 pași simpli

Arată perfect pe tot parcursul evenimentului cu accesoriile potrivite

Dacă ți se pare că voalul nu este un accesoriu care să te reprezinte atunci poți alege niște accesorii pentru păr cum ar fi agrafele decorate, bentițe sau diademe. De abia după ce te-ai hotărât care o să fie coafura ta pe parcursul evenimentului poți să alegi accesoriile pe care le vei purta în păr. Atunci când vei începe ședința foto cu un fotograf, accesoriul tău cel mai de preț este naturalețea. Dacă te simți bine atunci acest lucru se va vedea și în fotografiile de nuntă iar ședința va fi un succes total.

Chiar și atunci când vine vorba despre accesorii trebuie să pui accentul pe confort. Nunta este un eveniment care te va solicita din toate punctele de vedere și vei avea parte de un carusel de emoții, motiv pentru care vei avea nevoie ca accesoriile pe care le porți să îți ofere încredere în tine.

Noi prețuim amintirile și sperăm ca aceste câteva sfaturi să fie utile pentru tine în momentul în care alegi accesoriile, astfel încât în momentul în care un fotograf de evenimente va realiza ședința foto să ai toate motivele pentru care să te simți în largul tău. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top